Η ΑΕΚ δοκίμασε τον Δεγαϊτα, τον πήρε ο Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ δοκίμασε τον Δεγαϊτα, τον πήρε ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

93029c9325972f8305d07f7dfb9cf337_XLΠρο ημερών ο Ολυμπιακός ενέταξε στο δυναμικό του ένα ακόμα ταλέντο από νησί, τον Νίκο Δεγαϊτα, τον οποίο ήθελε η ΑΕΚ, στην οποία και είχε δοκιμαστεί.

Γεννημένος το 2001 ο Νίκος Δεγαϊτας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο νησί της Νάξου. Εκεί ξεχώρισε για το ταλέντο και την ποιότητά του, παίζοντας κυρίως ως αριστερός μπακ. Η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτησή του. Τον δοκίμασε αλλά η υπόθεση της απόκτησής του δεν έφτασε ποτέ στο τελικό της στάδιο. Ο Ολυμπιακός έκανε το δυναμικό του… μπάσιμο και έκλεισε τον παίκτη για την Κ-15. Θυμίζουμε πως καταγωγή από τη Νάξο έχει και ο Κώστας Μανωλάς.

Ένας στόπερ που πέρασε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό πριν πάει στην Ρόμα. Ο Δεγαϊτας ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 5 ετών στην Ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου. Αγωνίστηκε με τα χρώματά του σε 9 Πανκυκλαδικά τουρνουά και σε 2 παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση 2 τροπαίων στα τουρνουά και στα δύο παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ..

Κλήθηκε και έπαιξε και στην Μικτή Κυκλαδων απο το 2012-2015 αλλά και στην Μικτή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την σεζόν 2014-2015. Ο νεαρός μπακ θεώρησε ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του τον Ολυμπιακό, αν και υπήρχε και η ΑΕΚ στο… κάδρο αλλά και άλλες ομάδες. Άλλωστε τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες ενισχύθηκαν για τα καλά με παιδιά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πηγή: gazzeta

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X