Δίπλαρος: «Είμαι έτοιμος για την ΑΕΚ»

Δίπλαρος: «Είμαι έτοιμος για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diplaros«Είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Περάσαμε τέλεια. Μπορεί να κουραστήκαμε αλλά αξίζει και με το παραπάνω»… Ο Νίκος Δίπλαρος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-για την επιτυχία της Εθνικής:

«Είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Περάσαμε τέλεια. Μπορεί να κουραστήκαμε αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Ούτε εμείς ξέραμε τι κάνανε μετά το παιχνίδι. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Είχαμε πει ότι θα βουτήξουμε στην πισίνα όταν τελειώσουμε. Ακόμη και αν δεν τα είχαμε καταφέρει στον τελικό. Το κάναμε και το κάναμε και με την κούπα»

-πού οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας στο β΄ημίχρονο:

«Έπαιξε ρόλο η ηρεμία του κόουτς στην ομιλία του. Ήταν σημαντική. Μας είπα να βγούμε και να παίξουμε χωρίς άγχος και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε. Στο β’ ημίχρονο ξεμπλοκάραμε, βρήκαμε λύσεις και στην επίθεση και με καλύτερη άμυνα φτάσαμε στη νίκη».

-για την κριτική που τους ασκήθηκε μετά την ήττα από τη Λιθουανία και τη Βοσνία:

«Καταλάβαμε μια επίθεση απέναντί μας. Το συζητήσαμε και είπαμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε έτσι όπως έλεγαν. Νομίζω πως κλείσαμε πολλά στόματα. Η ομάδα αυτή είναι από τότε που είμαστε 14-15 ετών. Έχουμε καλές σχέσεις και κάθε ημέρα το παιχνίδι μας γινόταν καλύτερο. Δέναμε περισσότερο και εκεί οφείλεται και το αποτέλεσμα».

-για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Ναι. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για το άλμα αυτό και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αλλάξω επίπεδο. Με δουλειά σκληρή και ταπεινότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X