Φουλ για Μπουονανότε

Το enwsi.gr αποκαλύπτει: Σούπερ κόλπο θέλει η ΑΕΚ με τον Μπουονανότε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bouonanotte1-μπουονανοτεΣτην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της μεταγραφής του Ντιέγκο Μπουονανότε στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες μέρες το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια τόσο για την πρόταση περί συνιδιοκτησίας του παίκτη που έκαναν οι “κιτρινόμαυροι” προς τη Γρανάδα, όσο και για την επικοινωνία που έχουν με τον ίδιο τον Αργεντινό άσο, εξετάζοντας την εναλλακτική που υπάρχει σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τους Ισπανούς.

Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο από την πλευρά της ΑΕΚ ότι ο “μικρός μάγος” αποτελεί την πρώτη και βασική τους επιλογή για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό, αφού συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα του enwsi.gr θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να περιμένουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Είτε αυτές μεταφράζονται με οριστική απάντηση από τη Γρανάδα στην πρόταση που έχει κατατεθεί, είτε με ξεκαθάρισμα της υπόθεσης για το πως θα πρέπει να κινηθούν από εδώ και στο εξής για να ντυθεί ο παίκτης στα κιτρινόμαυρα.

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ του Δικεφάλου και του Μπουονανότε και πλέον το …μπαλάκι είναι στην πλευρά της ισπανικής ομάδας, οι υπεύθυνοι της οποία καλούνται να πάρουν οριστική απόφαση για το μέλλον του Αργεντινού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X