Σε διπλό ταμπλό κινείται η ΑΕΚ για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον "μικρό μάγο"

 «Περίπλοκη η κατάσταση στη Γρανάδα, έχω προτάσεις από το εξωτερικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte-quilmesΤο  enwsi.gr σας αποκάλυψε χθες ότι η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Γρανάδα, η οποία αφορά σε συνιδιοκτησία των δικαιωμάτων του Ντιέγκο Μπουονανότε για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης των Ισπανών, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική προοπτική που υπάρχει για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο “μικρός μάγος”.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, συγχρόνως με την πρόταση που έχει γίνει προς την Γρανάδα, οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου βρίσκονται συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με τον ίδιο τον παίκτη, ξεκαθαρίζοντάς του ότι αποτελεί την πρώτη τους επιλογή. Ο Αργεντινός θέλει να ξέρει ποιο είναι το ποσό που του προσφέρει η ΑΕΚ, έτσι ώστε απ’ αυτό, να εξαρτηθεί το ύψος της αποζημίωσης που θα ζητήσει σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα. Ουσιαστικά η Γρανάδα θα πρέπει να επιλέξει είτε να κρατήσει ως συνιδιοκτήτρια τον Μπουονανότε (πληρώνοντας όμως το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του), είτε να τον αφήσει ελεύθερο.

Όπως και να ‘ χει πλέον, είναι δεδομένο ότι ο “μικρός μάγος” έχει αρχίσει να …ψήνεται με την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και την ίδια στιγμή οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους για να εξασφαλίσουν μια πολύ ποιοτική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X