Πρόταση της ΑΕΚ στην Γρανάδα για τον Ντιέγκο Μπουονανότε

Ήττα για Κίλμες, αλλαγή ο Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanote1Η απόκτηση του Καρίμ Χαφέζ βάζει σε εφαρμογή την επόμενη μεταγραφική κίνηση για την ΑΕΚ. Όπως σας έχει αποκαλύψει το enwsi.gr από τις 30 Μαϊου, ο Ντιέγκο Μπουονανότε είναι εδω και καιρό πολύ ψηλά στην “κιτρινόμαυρη” λίστα για μια θέση στην τριάδα της επίθεσης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ήδη έγινε κρούση προς τον Γρανάδα για να φορέσει ο “μικρός μάγος” τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Τι περιλαμβάνει η πρόταση της ΑΕΚ προς την ισπανική ομάδα; Επειδή το συμβόλαιο του Αργεντινού αγγίζει το 1,2 εκ. ευρώ, αυτό που πρότειναν οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι συνιδιοκτησία τον πρώτο χρόνο με την Γρανάδα, έτσι ώστε και οι Ισπανοί να γλιτώσουν ένα μεγάλο μέρος του “τσουχτερού” συμβολαίου που έχει ο Μπουονανότε και η Ένωση να εντάξει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσθέτοντας παράλληλα ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν ΑΕΚ να καλύπτει περίπου 400 – 500 χιλ. ευρώ από το συμβόλαιο του Αργεντινού. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα είναι πιθανό να λάβουν την απάντηση των ανθρώπων της Γρανάδα στην πρόταση της Ένωσης.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι εκτός από την περίπτωση του Μπουονανότε, στην Ένωση εξετάζουν έναν ακόμα παίκτη από το εξωτερικό για την τριάδα της επίθεσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X