Σοκ με Κορδέρο (VIDEO)

Προετοιμασία ΑΕΚ: 8η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

corderoΓια μια ακόμα μια φορά ο Μιγκέλ Κορδέρο στάθηκε άτυχος. Ο Ισπανός μέσος κατά την διάρκεια μιας άσκησης στην απογευματινή προπόνηση, ένιωσε έντονους πόνους στον τετρακέφαλο. Αμέσως αποχώρησε και κάθισε στον πάγκο, με τον γιατρό της ομάδας Άλκη Καλιακμάνη να σπεύδει. Η πρώτη εκτίμηση ήταν σοκαριστική, καθώς κάνει λόγο για βαριά θλάση στον δεξί τετρακέφαλο. Μάλιστα μετά από συνεννόηση με τον παίκτη και τον Δέλλα, ο Κορδέρο θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα. Άλλωστε εντός 48 ωρών θα πρέπει να κάνει μαγνητική τομογραφία και στο νοσοκομείο στο Πόζναν αυτό δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του τραυματισμού, αλλά και του πλήγματος για την ΑΕΚ, είναι το γεγονός πως αμέσως μόλις ο Κορδέρο αποχώρησε από την προπόνηση, όλοι έσπευσαν πάνω του. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήγε από τους πρώτους. Μίλησε με τον γιατρό και στη συνέχεια με τον ίδιο τον Ισπανό μέσο. Μάλιστα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ όση ώρα μιλούσε με τον Κορδέρο, τον χάιδευε στοργικά στο κεφάλι. Στη συνέχεια δίπλα στον Κορδέρο έσπευσαν και ο Άρθο με τον Βάργκας, προκειμένου να μάθουν τι είχε συμβεί.

[youtube id=”N0ntepQLpQU” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X