Τριπολιτσιώτης: "Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ανταμοιβή"

Τριπολιτσιώτης: "Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ανταμοιβή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tripolitsiotisΤην ικανοποίησή του για την απόφαση να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος παρουσίασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Ώρα” ο Ανδριανός Τριπολιτσιώτης.

Ο 19χρονος διαγώνιος που θα ενισχύσει την εφηβική και την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ σε σχετική ερώτηση τόνισε: “Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός πως θα αγωνίζομαι τη νέα χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα. Κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί με την ΑΕΚ”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα σεζόν λέγοντας: “Ελπίζω φέτος να έχουμε μια καλή χρονιά και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Οι υψηλοί στόχοι δίνουν κίνητρο στον αθλητή και ειδικά όταν παίζεις για την ΑΕΚ. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή πιστεύω πως θα πραγματοποιηθούν και οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι δικοί μου”.

Αναφορικά με τη μετακίνηση του στον Δικέφαλο ο Τριπολιτσιώτης δεν δίστασε να επισημάνει: “Αυτή η μεταγραφή για μένα σημαίνει πολλά διότι τα τελευταία τρία χρόνια κόπιασα και δούλεψα πολύ για να μπορώ να παίζω και πιστεύω πως η μεταγραφή είναι η καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσα να έχω για τους κόπους μου”.

Τέλος συμπλήρωσε πως οραματίζεται τον εαυτό του καταξιωμένο αθλητή της Ένωσης: “Κάθε αθλητής της ΑΕΚ θα ήθελε να συνδυάσει το όνομα του με μια επιτυχία. Είναι το ιδανικό να καταξιώνεσαι σε αυτό το σωματείο. Εύχομαι να μπορέσω να προσφέρω αυτά που θέλω στην ομάδα και μακάρι να καθιερωθώ και να είμαι για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Έχω μάθει όμως να μην λέω πολλά αλλά να δουλεύω σκληρά και αυτό θα κάνω. Με την βοήθεια των προπονητών μου πιστεύω πως θα βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X