Πειρατές του Ονείρου: κ. Κοντονή… επιτέλους ΤΕΛΟΣ !!!

Πειρατές του Ονείρου: κ. Κοντονή… επιτέλους ΤΕΛΟΣ !!!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

111.1Θέση στις τελευταίες εξελίξεις που προκύπτουν έπειτα από την απόφαση της ΕΕΑ έλαβαν οι Πειρατές του Ονείρου μέσω ανακοίνωσης τους: «Αναστάτωση, αποστροφή, και βαθιά αγανάκτηση προκαλεί στον κόσμο της Α.Ε.Κ η ανήκουστη απόφαση των «4» της λεγόμενης ΕΕΑ. Οι απανταχού Ενωσίτες παρακολουθώντας ειδικότερα μα και συνολικότερα «τα τεκταινόμενα» όλο και περισσότερο πείθονται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια κλιμακούμενη επιχείρηση στοχοποίησης της Α.Ε.Κ και του Δημήτρη Μελισσανίδη από πάσης φύσεως «ενάρετα κέντρα» εξουσίας και παραεξουσίας που αποσκοπούν να πλήξουν την Ομάδα της Προσφυγιάς η οποία επανήλθε στη Σούπερ Λίγκα με στόχο όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει η ίδια αλλά και να συμβάλλει ενεργά στην απελευθέρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από την τυραννική δυναστεία που χρόνια τώρα εγκληματεί εις βάρος του.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από την καθημερινή επαφή μας με τα αθλητικά δρώμενα, ότι οι πρόσφατες δημόσιες ανοιχτές καταγγελίες του Δημήτρη Μελισσανίδη – για «ευρισκόμενους εν εντεταλμένη υπηρεσία» και  «επικοινωνούντες με απευθείας γραμμή με τον πειραιά»,  σε συνάρτηση και με τις (συνοδευόμενες και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό) αποκαλύψεις του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για… «βαφτιστήρια» και για «λοιπούς συγγενείς/συνεργάτες του λιμανιού» – έχουν προκαλέσει την μήνιν του κόσμου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως αλλά και ευρύτερων υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Θα απευθυνθούμε στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, που αρκετοί εξ ημών γνωρίζουν πολύ καλά και… από τα φοιτητικά αμφιθέατρα γνωρίζοντας παράλληλα την ευαισθησία του και το αίσθημα δικαίου που ανέκαθεν τον διακατείχε. Κύριε Υπουργέ, ο κόσμος έχει πλέον απηυδήσει από την χρόνια νοσηρή κατάσταση στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Η σαπίλα, η διαφθορά, έχουν πλήξει σε σημείο ασφυξίας τον βασιλιά των σπορ. Ο κόσμος της Α.Ε.Κ δεν ζητά εύνοια από κανέναν, απαιτεί δικαιοσύνη, ισονομία και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναρωτιόμαστε, όμως, αν αυτή η πολυπόθητη «εξυγίανση», που και εσείς ευαγγελίζεσθε, θα πραγματοποιηθεί παραμένοντας αμετακίνητοι όλοι όσοι εμπλέκονται, διαπλέκονται και προκαλούν σκανδαλωδώς. Πείτε μας αν επιτέλους η Πολιτεία «θα θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» ασκώντας εμπράκτως το θεσμικό της ρόλο, ξηλώνοντας το γνωστό «καθεστώς». Πείτε μας, για να ξέρουμε, αν πρέπει να ελπίζουμε σε εσάς και τη νέα προοδευτική διακυβέρνηση ή αν απλά θα πιστέψουμε ότι είστε «μία από τα ίδια».

Ο Λαός της Α.Ε.Κ έχει και μνήμη και κρίση (έναντι όλων) !

*Για την υπογραφή:

Η Γενική Συνέλευση

των « ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X