Αισιοδοξία για Λαμπρινίδου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lamprinidouΑισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναφορικά με την υπόθεση της Μαρίας Λαμπρινίδου.

Το ενδιαφέρον της διοίκησης του Δικεφάλου για την επανένταξη της 27χρονης κεντρικής στο ρόστερ της ομάδας είναι γνωστό. Οι άνθρωποι της Ένωσης φλερτάρουν την επιστροφή της στον σύλλογο όσο πιο έντονα γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα με τη δυσκολία της κατάστασης.

Και αυτό διότι η διεθνής αθλήτρια φαινόταν να έχει πρώτες στη λίστα τυχόν προτάσεις για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και να αφήνει το σενάριο της Ελλάδας για αργότερα.

Τα δύσκολα, όμως, φαίνεται πως αρέσουν στους κιτρινόμαυρους που ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνουν σημεία ζωής κάνοντας διαρκώς κρούσεις προς την Λαμπρινίδου διεκδικώντας την παρουσία της στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Προσπάθειες που απ’ ότι φαίνεται καρποφορούν με την Ένωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην εκ νέου απόκτησή της και τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να μιλούν με αισιοδοξία για τον επαναπατρισμό της.

Πηγή: volleyplanet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X