Τα…γύρισαν στην ΕΕΑ για τον Μελισσανίδη

Τα…γύρισαν στην ΕΕΑ για τον Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-μελισσανιδηςΕίναι φανερό πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά που λειτουργούν με περίεργο τρόπο. Ετσι, μπορεί σε μία εβδομάδα να αλλάζει άρδην η άποψη των μελών μίας επιτροπής. Όπως συνέβη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου η αλλαγή στάσης του μέλους της, Ειρήνης Μαρούπα, εμφανίστηκε να μην πείθεται από όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αποφάσισε να ψηφίσει υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού.

Ετσι, με ψήφους 4-3 η καταγγελία του Ολυμπιακού κρίνεται βάσιμη και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να υποστεί τις επιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός είχε θέσει θέμα σύνδεσης της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λόγω του ασυμβίβαστου λόγω της μετοχικής σχέσης του με τον ΟΠΑΠ. Στην ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες κινήσεις και τις κυρώσεις που υπάρχουν. Σε πρώτη φάση, οι εκτιμήσεις που υπάρχουν αφορούν πρόστιμο και το μπλοκάρισμα της συμμετοχής των αγώνων της Ενωσης στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X