Τα «κοψίματα» της Πριμέρα Ντιβιζιόν περιμένει η ΑΕΚ, στο κόλπο ο Μπουονανότε

Μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ μεσοεπιθετικά παραμένει ο Ντιέγκο Μπουονανότε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

buonanotte-μπουονανοτεΟ αρχικός στόχος ήταν οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ να είχαν ολοκληρωθεί πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για διάφορους λόγους, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Η αναβλητικότητα και ο τραυματισμός του Τζιοβάνι, η αρνητική απάντηση του Σκόκο, ωθούν την Ενωση να κοιτά από την αρχή λύσεις. Εδώ που έφτασε πάντως, δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

Για τη θέση του μεσοεπιθετικού, ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει δεξιά και στον άξονα, η ΑΕΚ εστιάζει στην ισπανική αγορά και συγκεκριμένα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί πλέον οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν και θα υπάρξουν «κοψίματα» από τα ρόστερ τους, τα οποία δημιουργούν συνθήκες ευκαιρίας για κάθε ομάδα που μπορεί να περιμένει και να κάνει σωστές επιλογές.

Αλλωστε, από την Ισπανία η ΑΕΚ δουλεύει εδώ και καιρό την υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός άσος συνεχίζει προπονήσεις με τη Γρανάδα και παράλληλα αναζητά φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία τους. Στην Ενωση περιμένουν για να κάνουν την κίνηση τους. Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του Ντανίλο, που είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X