Ρατς: «Εχω συμβόλαιο 2 χρόνια με τον ΠΑΟΚ»

Ρατς: «Εχω συμβόλαιο 2 χρόνια με τον ΠΑΟΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÑÁÔÓ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (EUROPA LEAGUE 2015-2016)Θέση για τις… σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, όπως αυτές έχουν πλέον διαμορφωθεί πήρε ο Ράζβαν Ρατς, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας. Ο 35χρονος μπακ έριξε μπηχτές για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν, προαναγγέλοντας πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του.

Ο Ρατς σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, οι οποίες αναπαράγονται από την ιστοσελίδα digisport.ro επεσήμανε ακόμη πως από αύριο θα αρχίσει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα, δείχνοντας έτσι πως η λύση του συμβολαίου του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Αρχικά ο Ρατς ανέφερε: «Μου είπαν ότι θα μπω στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να σεβαστώ το συμβόλαιο μου. Από αύριο αρχίζω προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα. Θα είμαι ένας από τους πιο ακριβούς παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που παίζουν στην δεύτερη ομάδα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είχαν λόγο να μου συμπεριφερθούν έτσι. Αυτοί μου ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους χωρίς να μου εξηγήσουν το πως και το γιατί. Γράφτηκε πως είχα προβλήματα με τους συμπαίκτες και την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν είχα! Εγώ πάντα έδινα συμβουλές, προσπαθούσα να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν».

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X