«Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

«Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grigoriadis-γρηγοριαδηςΈνα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας χάντμπολ, ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης δήλωσε στην “Ώρα” έτοιμος για να βοηθήσει την ΑΕΚ στην πορεία πρωταθλητισμού

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό της, διατηρώντας τον βασικό της κορμό και παράλληλα ενισχύοντας την ομάδα με νέους παίκτες που θα την “στηρίξουν” στην επόμενη ημέρα. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της “Ένωσης” είναι και ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο Κιλκίς έκανε φέτος το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο 23χρονος περιφερειακός ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα και δεν θα μπορούσε η παρουσία του να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ που κάθε καλοκαίρι επενδύουν σε νέα ταλέντα που έχουν τις δυνατότητες για να εξελιχτούν και να εδραιωθούν στην ομάδα. Στις τάξεις του “Δικεφάλου” πιστεύουν πολύ στον Γρηγοριάδη, κάτι που φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως κινήθηκαν αστραπιαία για να τον “ντύσουν” στα …κιτρινόμαυρα. Ο παίκτης μίλησε αποκλειστικά στην “Ώρα των Σπορ” για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, για την απόφαση του να επιλέξει την πρόταση της ΑΕΚ, για την πορεία πρωταθλητισμού αλλά και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης.

Αρχικά αναφερόμενος στο πως προέκυψε η μεταγραφή του στην “Ένωση” σχολίασε: “Η αλήθεια είναι πως έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Η ΑΕΚ μου έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Το σημαντικότερο όμως είναι ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κ. Σταματιάδης. Έδειξαν ότι με θέλουν και θεώρησα πως ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω”.

“Να δικαιώσω τον προπονητή μου”

Αναφερόμενος στο γεγονός πως επέλεξε την ΑΕΚ και από άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του τόνισε: “Οπωσδήποτε όπως ανέφερε μέτρησε ο τρόπος που με προσέγγισαν. Παρόλα αυτά έρχομαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ με ιστορία και βαριά φανέλα. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και αυτό έχει μεγάλη βαρύτητα. Επίσης με αρκετά παιδιά από την ομάδα ήμασταν συμπαίκτες στις εθνικές ομάδες και γνωριζόμαστε, κάτι που θα με βοηθήσει στην προσαρμογή μου”.

Παράλληλα σε ερώτηση για το τι σημαίνει για αυτόν η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης τόνισε: “Ο κ. Αρβανίτης είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Το να σε εμπιστεύεται που δίνει επιπλέον κίνητρο για να μπορέσω να τον δικαιώσω για την επιλογή του”. Παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες τονίζοντας: “Εύχομαι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προσωπικά πιστεύω πως με το υλικό που διαθέτει η ομάδα μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή και για αυτό θα παλέψουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θα κοιτάμε βήμα-βήμα και ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε καλά”.

Από το Κιλκίς στην ΑΕΚ, ο Γρηγοριάδης σχολίασε και για το αν είναι έτοιμος να …κολυμπήσει στα βαθιά και να βοηθήσει την ομάδα σε μια πορεία πρωταθλητισμού: “Το Κιλκίς είναι μια ομάδα με παράδοση στο χάντμπολ. Αν και δεν κάνει πρωταθλητισμό, προσωπικά από την αρχή της καριέρας μου έμαθα να ζω με το βάρος του πρωταθλητισμού. Αυτό μου το μετέφεραν όλοι οι προπονητές μου. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν υψηλοί στόχοι αλλά δεν νιώθω άγχος ή βάρος. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X