Πρόταση για τον Κρισάντους έφτασε στην ΑΕΚ, δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση

Πρόταση για τον Κρισάντους έφτασε στην ΑΕΚ, δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

crisantous-κρισαντουςΣτην ΑΕΚ πίστευαν και πιστεύουν στον Μακόλεϊ Κρισάντους. Εκτιμούσαν πως έπειτα από την περυσινή χρονιά, όπου ταλαιπωρήθηκε από πολλά ζητήματα, φέτος θα ήταν πολύ βελτιωμένος. Οπερ και εγένετο, καθώς ο Νιγηριανός δείχνει κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας πως μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Αλλά όπως φαίνεται, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εδώ και καιρό ενημέρωση για ενδιαφέρον ομάδας από το Κατάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αυτό το «φλερτ» πήρε πλέον επίσημη μορφή και τις τελευταίες ώρες υπάρχει στην ΑΕΚ συγκεκριμένη πρόταση για την πώληση του Κρισάντους. Λεπτομέρειες για το ποσό που προτείνεται δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά στην Ενωση εξετάζεται.

Ο Κρισάντους έχει λοιδορηθεί όσο ελάχιστοι παίκτες στο εξάμηνο της παραμονής του και είναι λογικό να μπαίνει και αυτό στο τραπέζι. Στην ΑΕΚ ζυγίζουν τα δεδομένα, τα συν και πλην της πρότασης, αλλά και τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν. Και βέβαια, πολλά θα κριθούν και από τη στάση που θα κρατήσει ο «Μάκης» απέναντι στην προοπτική για ακόμα μια μετακίνηση σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X