«Εκοψε» οκτώ παίκτες ο Ολυμπιακός

«Εκοψε» οκτώ παίκτες ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ -  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  (ÖÉËÉÊÏ)Αγωνία τέλος, αναφορικά με τους «κομμένους» του Μάρκο Σίλβα, ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε γνωστή την λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο Έρμελο, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών.

Σε αυτή τη λίστα δεν βρίσκονται οι Ολαϊτάν, Μαρτίνεζ, Γιαταμπαρέ, Καραμάνος και Μπενίτεζ, οι οποίοι και αναμένεται να παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα για τον Παραγουανό επιθετικό ακούγεται πως είναι θέμα χρόνου η ένταξη του στην Κρουζ Αζούλ

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κολοβός, Τζανδάρης και Μποτία, όμως, σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες, οι τρεις τελευταίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και προτιμήθηκε η παραμονή τους στην Αθήνα, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν κανονικά στην Ολλανδία.

Αναλυτικά στο Έρμελο, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, θα ταξιδέψουν οι:

Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μασουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης.

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X