Ελεύθερος και… περιζήτητος ο Αθανασούλας

"Η ΑΕΚ επανέρχεται και έχει παίκτες επιπέδου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

athanasoulasΟ Γιάννης Αθανασούλας ήταν από τους διακριθέντες του Πανελευσινιακού την περσινή σεζόν και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με αρκετές ομάδες της Basket League να εξετάζουν την περίπτωση του.

Ξεκίνησε από την Πετρούπολη, βρέθηκε στην ΑΕΚ κι εν συνεχεία στον Ηλυσιακό και τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθανασούλα (γενν. το 1987, ύψος 2.02μ.), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Πανελευσινιακό κι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε απογοητευτική πορεία και στο τέλος υποβιβάστηκε.

Ο Αθανασούλας, λοιπόν, μέτρησε 8.4 πόντους (34.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 24 συμμετοχές (25:15 λεπτά) και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του… μπασκετικής στέγης.

Μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα. Κολοσσός Ρόδου, Κηφισιά, Ρέθυμνο και Πάτρα ενδιαφέρονται για τον 28χρονο φόργουορντ, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο κι οι όποιες επαφές γίνονται σε… φιλολογικό επίπεδο.

Το δεδομένο είναι πως ο Αθανασούλας είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις γι’ αυτό κι αρκετές ομάδες από τη Basket League τον θέλουν στο ρόστερ τους. Πού θα καταλήξει; Ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Πηγή: gazzeta

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X