"Επαφή της ΑΕΚ με τη Γουότφορντ για τον Πουντίλ"

"Επαφή της ΑΕΚ με τη Γουότφορντ για τον Πουντίλ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pudil πουντίλΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε πριν δύο μέρες το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ντάνιελ Πουντίλ και χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς το επιβεβαίωσε στους απεσταλμένους των μέσων ενημέρωσης στην Πολωνία. Ο Τσέχος διεθνής της Γουότφορντ παραμένει μεταξύ των βασικών επιλογών του Δικεφάλου για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και για το λόγο αυτό επικοινωνήσαμε με τον μάνατζερ του, Οντρέϊ Τσόβανετς, προκειμένου να ξεκαθαρίσει σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση.

“Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια επαφή με την ΑΕΚ, αφού ο Πουντίλ δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια και όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να μιλήσει με τη Γουότφορντ. Η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο. Μου είπαν όμως από τη Γουότφορντ ότι τους έγινε ήδη μια κρούση από την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Δεν γνωρίζω αν έχει προχωρήσει η υπόθεση. Αυτή είναι η μοναδική συζήτηση που ξέρω ότι έχει γίνει από την ελληνική ομάδα. Υπάρχουν πάντως δύο ακόμα ομάδες από την Αγγλία και μια από την Τουρκία που ενδιαφέρονται για τον παίκτη”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X