Ανακοίνωσε τον Ουόλτερς η Μπεσίκτας-Πάει για... άλλα η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Ουόλτερς η Μπεσίκτας-Πάει για... άλλα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nateyeni-706Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς, παίκτη που διεκδικούσε και η ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ. Ετσι, η Βασίλισσα θα αναζητήσει άλλον πλέι μέικερ με εμπειρία και παραστάσεις από το NBA, όπως είναι επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο 24χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ αποδέχτηκε την πρόταση της Μπεσίκτας, την οποία προτίμησε από αυτή της ΑΕΚ και έτσι μετακομίζει στην Πόλη (θα παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Eurocup).

Το καλοκαίρι συμφώνησε με τους Κλίπερς για το summer league και στο Ορλάντο έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με 14 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,3 κλεψίματα ανά αγώνα, ωστόσο έσπασε το μεσαίο του δάχτυλο μετά από τρεις αγώνες. Έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει να πείθει τις ομάδες από το ΝΒΑ να του προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία χάνοντας και το summer league του Λας Βέγκας. Αυτό τον… έφερε στην Ευρώπη με την ελπίδα να τους αποδείξει ότι μπορείν να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X