Υπέγραψε στη Φιλαδέλφεια ο Ουίλμπεκιν

Λύγισε την κρίσιμη στιγμή η "Βασίλισσα" κόντρα στον ΠΑΟΚ και έχασε 85-93
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-paok-wilbekin-αεκ-παοκ-ουιλμπεκινΈπεσαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Σκότι Ουίλμπεκιν με τους Φιλαδέλφεια 76ers. Έτσι, ο πλέι μέικερ, που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ στα τέλη του περασμένου πρωταθλήματος, θα πραγματοποιήσει το όνειρό του να πατήσει στα παρκέ του NBA. Ο Ουίλμπεκιν συμμετείχε στη Summer League του Λας Βέγκας με τη φανέλα των 76ers και ξεχώρισε, όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 14 πόντους και 3 εύστοχα τρίποντα κατά μέσο όρο. Στην ανακοίνωση της απόκτησής του γίνεται λόγος για τα κατορθώματα του στο κολέγιο της Φλόριντα, στους Κερνς Τάιπανς της Αυστραλίας, αλλά και στα στατιστικά του στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, σε κολεγιακό επίπεδο είχε βγει κορυφαίος παίχτης και κορυφαίος αμυντικός παίχτης της νοτιοανατολικής περιφέρειας, αναδείχτηκε μέλος της τρίτης κορυφαίας πεντάδας σε ολόκληρες τις ΗΠΑ και μέλος της κορυφαίας αμυντικής πεντάδας, καταγράφοντας 167 κλεψίματα. Στην Αυστραλία αναδείχτηκε MVP της ομάδας του και κορυφαίος αμυντικός παίχτης του πρωταθλήματος. Τέλος, στην Ένωση σε 9 παιχνίδια είχε 8 πόντους και 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X