Ακόμα δεν είδατε τίποτα

Ακόμα δεν είδατε τίποτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis-αραβιδηςΗ αρχή μίας νέας εποχής. Φαντάζομαι πως έτσι θα χαρακτηρίζεται μελλοντικά το χθεσινό φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ως απαρχή μιας εποχής επιτυχιών για την ΑΕΚ. Προφανέστατα και δεν μπορεί να υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός για το σούπερ 45λεπτο με τους Ισραηλινούς. Αλλά νομίζω πως η εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ αποτελεί κυρίως απάντηση στους εντός των τειχών αμφισβητίες, που έσπευδαν εδώ και εβδομάδες να μηδενίζουν τα πάντα.

Με μια 11άδα που ήταν φανερό πως είχε δύο τεράστια κενά (αν και ο Γροντής ήταν πολύ καλός ως δεξιός εξτρέμ σε θέση έκπληξη), έδειξε εξ αρχής τι θα κάνει του χρόνου: είναι ένα σύνολο που ξέρει να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, να κυκλοφορεί τη μπάλα γρήγορα, να πιέζει τον αντίπαλο πρεσάροντας ψηλά, είναι συμπαγής αμυντικά και παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας με πολύ κατοχή της μπάλας και πολλές πάσες.

Για τον Βάργκας τα διαβάσατε και τις προηγούμενες ημέρες στα ρεπορτάζ του enwsi.gr. Τα χτυπήματα του Βενεζουελάνου, η ικανότητα στο ένας με έναν, η ταχύτητα στην κίνηση με και χωρίς τη μπάλα, θα κάνουν θραύση τη νέα σεζόν. Παίκτης με σπουδαία χαρακτηριστικά και προσωπικότητα που δείχνει πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του. Ειδικά τώρα που είναι υγιής και κάνει προετοιμασία δίχως προβλήματα.

Στα μεγάλα συν της ΑΕΚ θα προσέθετα: τον τρομερό Κολοβέτσιο, τουλάχιστον 20% ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι. Το σούπερ δίδυμο των Γιόχανσον και Κορδέρο, που δεν βλέπω να σπάει τη συγκεκριμένη περίοδο. Και βέβαια, το θωρηκτό στην επίθεση, τον Ράφικ Τζεμπούρ. Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος και με ποια λογική μπορεί να αμφιβάλει πως ο Αλγερινός θα τους βάλει στα δίχτυα φέτος. Και από το δεύτερο μέρος, ο τσαμπουκαλεμένος Βασιλαντωνόπουλος που δεν βλέπει τους αντιπάλους του.

Δεν θα σταθώ στα προφανή. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ χρειάζεται έναν έμπειρο αριστερό μπακ για να ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα και να μη γέρνει μονόπαντα. Θα γίνει, θα κλείσει η καλύτερη επιλογή. Και έπειτα θα αποκτηθεί και μεσοεπιθετικός. Και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, παρουσιαστεί κάποιο κενό, χρόνος, διάθεση και γνώσεις υπάρχουν για να καλυφθεί κάθε πρόβλημα. Λίγη υπομονή χρειάζεται και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αποψη μου είναι πως ακόμα δεν είδατε (είδαμε) τίποτα.

Αυτή η ομάδα φτιάχνεται για να φτάσει στην κορυφή. Ούτε πλέι οφ, ούτε μάχη για τη δεύτερη θέση, ούτε άλλες αστειότητες που δεν ταιριάζουν με την ιστορία και τη δυναμική της ΑΕΚ. Η κριτική όλων θα πρέπει να υπάρξει εάν αυτή η ομάδα αποτύχει να φτάσει στον στόχο της που είναι ο τίτλος. Τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες και απλά ρίχνουν νερό στον μύλο της αμφισβήτησης δίχως καμία ουσιαστική αξία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X