Λύση με Πουντίλ "βλέπουν" στην ΑΕΚ

Λύση με Πουντίλ "βλέπουν" στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Daniel_Pudil_euro_2012Η ενισχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το enwsi.gr άλλωστε σας έχει ήδη ενημερώσει ότι στο …παιχνίδι παραμένει τόσο ο Τάϊβο, όσο και ο Ντίντακ, ενώ τις τελευταίες μέρες αναζητείται μια ακόμα καλύτερη περίπτωση, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν την πιο σωστή επιλογή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του enwsi.gr το όνομα που προστέθηκε ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα  είναι αυτό του Τσέχου νυν διεθνή αμυντικού της Γουότφορντ, Ντάνιελ Πουντίλ. Ο 29χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του προπονητή της Εθνικής Τσεχίας για το Euro 2016 στη Γαλλία, θεωρείται ως μια περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά και με την εμπειρία του να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Πουντίλ φοράει τη φανέλα της Γουότφορντ τα τελευταία τρία χρόνια και ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ομάδα που προβιβάσθηκε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Τσεζένα, Γκενκ, Σλάβια Πράγας και Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ στην Εθνική ομάδα έχει συμμετοχές από το 2007.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X