Η ΑΕΚ ξαναμελετά την λίστα με τα αριστερά μπακ για να υπάρξουν άμεσες αποφάσεις

Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές του αριστερού μπακ και του μεσοεπιθετικού για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-μπαγεβιτςΤο «ναυάγιο» της υπόθεσης Τζιοβάνι αναγκάζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να «τρέξουν». Η ομάδα έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται ένα μήνα πριν αρχίσει η χρονιά και δεν έχει αποκτήσει τον αριστερό μπακ που είχαν αποφασίσει να πάρουν εξ’ αρχής. Η καθυστέρηση με τον Βραζιλιάνο της Φλουμινένσε «κόστισε» και τώρα στην ΑΕΚ… τρέχουν.

Ο Τάιβο είναι μια σοβαρή περίπτωση που παίζει και είναι πάντα στα υπόψιν, με τους «κιτρινόμαυρους» να μελετούν από την αρχή την λίστα με τα αριστερά μπακ. Ο Ντίαζ επίσης ενδιαφέρει αλλά στις συζητήσεις με την ΑΕΚ ζήτησε διετές συμβόλαιο ενώ βρίσκεται κοντά στα 33 του. Κάτι που στην Ενωση δεν επιθυμούν. Ο δικέφαλος θέλει άμεσα να κάνει κίνηση για αριστερό μπακ, αν και ο Δέλλας έχει στην Πολωνία στην διάθεση του δύο παίκτες. Τόσο τον Αρη Σοϊλέδη, όσο και τον Σταύρο Πεταυράκη. Ωστόσο, έχει ληφθεί απόφαση να έρθει και μπακ από την ξένη αγορά με ποιότητα και εμπειρία.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X