Αλβανός: «Εμεινα επειδή ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους»

Νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ με Αλβανό από... άλλο πλανήτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanosΗ ΑΕΚ του έκανε καλή πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών, αλλά οι οφειλές φαίνεται ότι ήταν το «αγκάθι», η μετακόμιση στην Αθήνα και οι στόχοι της ομάδας και έτσι ο Αλέξης Αλβανός έμεινε στον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος άσος του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 και μίλησε για τη νέα συμφωνία του με τους «ασπρόμαυρους», τους λόγους που τον έπεισαν να μείνει και τον διευρυμένο ρόλο του με τη συμμετοχή του στις ακαδημίες του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υγεία πρώτα από όλα σε όλη την ομάδα. Το ότι παρέμεινα εδώ σημαίνει ότι θέτουμε από την αρχή ξανά πολύ υψηλούς στόχους. Αυτό ήταν το σημαντικό που με έκανε να μείνω, με βάση τις κινήσεις της διοίκησης», δήλωσε αρχικά ο Αλβανός

Για τον ρόλο του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: Το οικονομικό δεν είναι πρωταρχικός στόχος και σκοπός. Από εδώ και πέρα θέλω να δω την εμπλοκή μου στις ακαδημίες. Με ενδιαφέρει η προπονητική. Ο ΠΑΟΚ μπορεί με τον κόσμο του στο πλευρό του να μεγαλουργήσει στη Θεσσαλονίκη και να έχει πυρήνες ακαδημιών σε όλη την πόλη. Χρειάζεται πολύ τρέξιμο και οργάνωση. Με τον καιρό και σκληρή προσπάθεια θα καταφέρουμε πιστεύω αρκετά.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά και τους στόχους που υπάρχουν: Έχουν ενισχυθεί και οι άλλες ομάδες και θα έχουμε πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 6-7 πολύ καλές ομάδες. Κρατήσαμε εμείς όλο τον κορμό μας και θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα στην ομάδα. Θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι. Η ομάδα έχει δουλέψει 1-2 χρόνια μαζί και οι προσθήκες θα προσαρμοστούν γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για τίτλους και ελπίζουμε και του χρόνου να πάρουμε τίτλους και ελπίζουμε να συμμετέχουμε του χρόνου στην Ευρώπη.

Για τη μη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τον στόχο για τη μεθεπόμενη σεζόν: Είναι δύσκολοι οι καιροί. Έπρεπε να οργανωθεί πιο νωρίς με χορηγούς. Προτίμησαν να κρατήσουν την ομάδα εκτός Ευρώπης για να καλύψουν τα έξοδα της ερχόμενης χρονιάς. Από τώρα πρέπει να δούμε χορηγούς για να χρηματοδοτήσουν την ευρωπαϊκή μας πορεία την ερχόμενη χρονιά.

Για το τι άφησε η περσινή σεζόν εκτός από τίτλους: Δεν είναι λίγα τα παιδιά και οι γονείς που με έχουν ρωτήσει που να στείλουν το παιδί τους και με ρωτάνε για τις ακαδημίες. Υπάρχει μεγάλη απήχηση και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο

Την πρόβλεψη του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αφορμή τη σημερινή κλήρωση: Προβλέπω παιχνίδι με τον Δικαία εκτός έδρας στην πρεμιέρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος σήμερα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X