Ο Μελισσανίδης στην ΕΕΑ - Ισοπαλία στην ψηφοφορία για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το δείπνο του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-μελισσανιδηςΗ καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ (παρότι δεν υπάρχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ) δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η ΕΕΑ είχε ψήφους 3-3 με ένα μέλος να ψηφίζει λευκό (Ειρήνη Μαρούδα).

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον της επταμελούς επιτροπής ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να δώσει επιπλέον εξηγήσεις.

Στην ΑΕΚ υπάρχει σιγουριά ότι δεν τίθεται θέμα καθώς ο Μελισσανίδης διοικητικά δεν εμπλέκεται πουθενά με την ΑΕΚ και είναι άλλοι οι μέτοχοι και διοικούντες της.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X