Ξεκάθαρο το μήνυμα στη Σουπερλίγκα: «παιχνιδάκια με την ΑΕΚ, κομμένα»

1279113Η επιστροφή της ΑΕΚ δεν αρέσει σε πολλούς. Και είναι σαφές, πως για να υπάρξει καθεστώς ισονομίας, θα πρέπει να σπάσουν πολλά…αυγά και να διαλυθεί το σύστημα που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρώτο μεγάλο χτύπημα δόθηκε σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Ο Μποροβήλος προσπάθησε με σαθρές δικαιολογίες να θέσει την ΑΕΚ εκτός παιχνιδιού και η «κιτρινόμαυρη» απάντηση – δια στόματος του προέδρου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Ασλανίδη – ήταν αποστομωτική: «Το μεγαλείο της ΑΕΚ είναι τέτοιο, που δεν επιτρέπει να γίνει αυτός ο σύλλογος φιλιππινέζα κανενός».

Η ΑΕΚ παρέστη στη συνεδρίαση της Λίγκας με τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Ασλανίδη και τον νομικό σύμβουλο, Χάρη Γρηγορίου. Εκεί ο Μποροβήλος θέλησε να θέσει εκτός συνεδρίασης την Ενωση, προφασιζόμενος πως υπάρχει νομικό κώλυμα επειδή δεν έχουν επικυρωθεί οι βαθμολογίες των περυσινών πρωταθλημάτων (καίτοι η ΑΕΚ συμμετείχε κανονικότατα στην κλήρωση του πρωταθλήματος). Ετσι ο Μποροβήλος πρότεινε στους «κιτρινόμαυρους» εκπροσώπους να παραμείνουν ως…ακροατές, κάτι που βέβαια δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό σε καμία περίπτωση.

Το τρομερό είναι πως ο Μποροβήλος επέμεινε, ενώ πολλές ομάδες ήθελαν να συμμετάσχει κανονικά η ΑΕΚ, ενώ ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης που ανέφερε πως το άρθρο 5 του καταστατικού επιτρέπει τη συμμετοχή της Ενωσης. Η ΑΕΚ δεν μπήκε στο παιχνιδάκι των εντυπώσεων και αποχώρησε με δεικτικό τρόπο, καταγγέλλοντας πως η ευθύνη για τη μη επικύρωση των βαθμολογιών είναι του Μποροβήλου και αποτελούν προφάσεις της εν αμαρτίαις Λίγκας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X