Στο προσκήνιο ο Τάιβο και άλλες λύσεις για την ΑΕΚ μετά το φινάλε με τον Τζιοβάνι

Ψάχνεται για τον Τάιβο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

taiwo-ταιβοΗταν φανερό πως το θέμα Τζιοβάνι είχε αρχίσει να λαμβάνει αρνητική τροπή για την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει από χθες, πως το θέμα του Βραζιλιάνου έκλεινε για τους «κιτρινόμαυρους» και οι σημερινές εξελίξεις συνηγορούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε νέα επικοινωνία του Μιλοβάνοβιτς με τον πατέρα του παίκτη, επιβεβαιώθηκε πως μπαίνει στο χειρουργείο για τους χιαστούς και είναι πιθανό να μείνει εκτός ακόμα και για έξι μήνες.

Η ΑΕΚ πάει για άλλα και προβάδισμα πλέον αποκτούν άλλες επιλογές. Στο προσκήνιο έρχεται η επιλογή του Τάγιε Τάιβο. Ο 30χρονος Νιγηριανός έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπούρσασπορ, από την οποία ταλαιπωρήθηκε πέρυσι και έμεινε εκτός για ένα χρόνο λόγω οικονομικών διαφορών. Παίκτης με σπουδαίο βιογραφικό, παρουσία σε Μίλαν, Μαρσέιγ, ΚΠΡ και μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Νιγηρίας, δεν είναι αδιάφορος αν και υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση του.

Στην Ενωση κοιτούν και κάποιες ακόμα επιλογές. Είχαν ακόμα έναν λατινοαμερικάνο πέραν του Τζιοβάνι, αλλά πλέον έκλεισε σε άλλη ομάδα. Στην ΑΕΚ αρέσει πολύ ο Ντίντακ, αλλά παραμένει μετέωρος στην Εϊμπάρ, η οποία διαμάχεται με την Ελτσε για το ποια θα μείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στη λίστα βρίσκεται και ο Φιγκερόα, αλλά ο διεθνής με τις Ονδούρες είχε έναν σοβαρό τραυματισμό πέρυσι και είναι δύσκολο θέμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X