«Δεν μου άφησε περιθώρια ο Αγγελόπουλος να μην πάει ΑΕΚ»

Το super deal έγινε: Ο Μωραϊτης στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 με υπογραφή Αγγελόπουλου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

thumb.phpΓια τον νέο σταθμό στην καριέρα του Δημήτρη Μωραίτη, την ΑΕΚ μίλησε ο πατέρας του, Κώστας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν μου άφησε περιθώρια ο κύριος Αγγελόπουλος», ανέφερε, σχολιάζοντας ότι ήταν εύκολη υπόθεση το να αποδεχθεί την πρόταση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, που έχει αγωνιστεί στους Πειραιώτες, ενώ μίλησε ακόμη για τα συν και τα πλην του 16χρονου γκαρν

Αναλυτικά:

-το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του γιου του: «Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι έχει την ωριμότητα. Έχει μεγάλη δίψα για μπάσκετ και δεν τον απασχολούν αυτήν τη στιγμή τα λεφτά. Είχαμε προστάσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο κύριος Αγγελόπουλος μας έδειξε ότι είναι σημαντικός ο Δημήτρης για την ομάδα. Είναι 16 χρονών και δεν είναι έτοιμος για την πρώτη κατηγορία, διότι δεν έχει τα προσόντα, πρέπει να δουλέψει. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο που θέλουμε, μετά από τη δουλειά που θα γίνει».

-το αν το περίμενε και για τις διαπραγματεύσεις με τον κύριο Αγγελόπουλο: «Δεν το περίμενα για φέτος και φυσικά με χαροποίησε το γεγονός. Οι συζητήσεις με την ΑΕΚ κράτησαν τέσσερις με πέντε ημέρες και ήταν εύκολη υπόθεση. Δεν μου άφησε περιθώρια ο κύριος Αγγελόπουλος. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας».

– τα συν και τα πλην του γιου του: «Υστερεί στην σωματική δύναμη. Πιστεύω ότι είναι η μόνη του αδυναμία. Σημαντικό στοιχείο είναι το μυαλό του. Είναι ώριμος, διαβάζει τις φάσεις. Δεν έχει την ικανότητα να την επεξεργάζεται γρήγορα αυτήν τη στιγμή, αλλά τις διαβάζει καλά. Του αρέσει να πασάρει, να δημιουργεί. Δηλαδή να παίζει για την ομάδα και πάνω σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε».

-το πώς παρακολουθεί την πορεία του από την εξέδρα και αν επηρεάζουν οι γονείς τα παιδιά: «Ήμουν διακριτικά στην εξέδρα και μιλούσα με το παιδί. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο, όπου υπάρχει πιο σκληρός τρόπος δουλειάς και δεν το κατακρίνω. Το θέμα είναι να του αρέσει του παιδιού. Αν δεν του αρέσει του παιδιού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είμαι στο γήπεδο και οι γονείς φωνάζουμε στα παιδιά για το τι θα κάνουν. Όλοι θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους, αλλά δεν είναι ειδήμονες»

– το αν θα επηρεαστεί από την προβολή και τα χρήματα ο Δημήτρης: «Είναι ένα σημαντικό θέμα αυτό με την προβολή και τα χρήματα. Του έχω πει ότι δεν υπάρχουν αυτά για σένα. Δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καθόλου αυτό το θέμα (σ.σ. των χρημάτων). Είναι μια χαρά όμως, είναι χαμηλών τόνων, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Αν το σκεφτούμε καλά δεν έχει παίξει μπάσκετ έως τώρα. Είμαστε στο πρώτο σκαλοπάτι της καριέρας του».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X