Νέο τουρνουά πινγκ-πονγκ διοργανώνει η ΑΕΚ

Ψάχνουν λύση στο πινγκ πονγκ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek ping pongΠροκήρυξη για νέο τουρνουά πινγκ πονγκ εξέδωσε το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβη.

Αναλυτικά η προκύρηξη αναφέρει:

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
Διοργάνωση Ατομικών Αγωνισμάτων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων – Ανεξαρτήτων Ανδρών και Γυναικών με τους παρακάτω όρους:
1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ
Ατομικά Βετεράνων – Ανεξαρτήτων Ανδρών και Γυναικών
Κατηγορία Βετεράνων Ανδρών και Γυναικών
Κατηγορία Ανεξαρτήτων Ανδρών και Γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας
2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Βετεράνοι και Ανεξάρτητοι αθλητές και αθλήτριες.
3. ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γνωστοποιηθούν γραπτώς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου aek_table_tennis@yahoo.gr και στα τηλέφωνα 6987077123 (ΚΟΡΩΝΗΣ) και 6945996730 (ΜΑΔΕΣΗΣ) έως την Παρασκευή 11/9/2015 και ώρα 23.00 για όλες τις κατηγορίες. Στις δηλώσεις πρέπει να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο,email και η κατηγορία και το αγώνισμα στο οποίο δικαιούνται να αγωνιστούν.

4. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η πρώτη φάση των αγώνων θα είναι σε ομίλους των 3 ή 4 και η δεύτερη φάση ΝΟΚ – ΑΟΥΤ. Οι κληρώσεις των αγώνων θα γίνουν στην αίθουσα του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. α) για την κατηγορία των βετεράνων ώρα 9.00 πμ. επί των παρόντων αθλητών και β) για την κατηγορία των ανεξάρτητων ώρα 2 μμ. επί των παρόντων αθλητών.

5. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το παράβολο συμμετοχής στους αγώνες ορίζεται για όλες τις κατηγορίες στα 5 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

6. ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

7. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διασφαλίζεται από τους παίκτες και τις παίκτριες.
8. ΕΠΑΘΛΑ
Θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελα στους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες κάθε κατηγορίας καθώς και μετάλλια στους δεύτερους και τρίτους παίκτες και παίκτριες.

9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες των Βετεράνων και Ανεξαρτήτων Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν στην έδρα του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. που βρίσκεται επί της οδού Ιασωνίδου 22 στο 3ο Γυμνάσιο Ν.Φιλαδέλφειας (πλησίον παλαιάς Renault) στις πιο κάτω ημερομηνίες:
Α) Για την κατηγορία Βετεράνων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 ώρα 10.00 π.μ.
Β) Για την κατηγορία Ανεξαρτήτων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 ώρα 3.00 μ.μ.
Η αίθουσα θα είναι ανοικτή από τις 9.00 π.μ.

10. ΓΕΝΙΚΑ
Κάθε αθλητής/αθλήτρια συμμετέχει στους αγώνες συμμετέχει στους αγώνες με δική του ιατρική ευθύνη. Για τυχόν ανακύπτοντα θέματα υπεύθυνοι για την επίλυση τους είναι οι διοργανωτές των αγώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X