Μωραϊτης: «Δώρο στον παππού μου η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ!»

Το super deal έγινε: Ο Μωραϊτης στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 με υπογραφή Αγγελόπουλου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

7b1838e030dcc5506caf458570861f26_257Ο Δημήτρης Μωραϊτης έκανε τις δικές του «μικρές» αποκαλύψεις λίγο μετά την υπογραφή του μεγάλου (έως το 2021) συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο aekbc:

Για την μεταγραφή: «Είναι μεγάλη μου τιμή, που το παρόν και το μέλλον μου συνδυάζεται με μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Χαίρομαι, που είμαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω δουλειά μπροστά μου. Θα κάνω το καλύτερο για την ΑΕΚ».

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Είναι γεγονός, ότι ο τρόπος, που με προσέγγισαν και ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Σάκοτα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου. Είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό. Ανυπομονούσα να υπογράψω. Το είχα συνέχεια στο μυαλό μου. Πέρασαν κάποιες ημέρες, αλλά ήμουν σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Γνωρίζω για το φιλολογικό ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά σημασία έχει ότι σήμερα υπέγραψα στην ομάδα, που ήθελα να έλθω!»

Για το τι του είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα: «Ο κύριος Σάκοτα έδειξε εξ αρχής, ότι με εμπιστεύεται. Μου είπε, ότι θέλει να δουλέψω και ότι με έχει στο μυαλό του για να με εντάξει κάποια στιγμή στην ομάδα. Όταν εκείνος νιώσει ότι είμαι έτοιμος. Σε κάθε περίπτωση, είμαι εδώ για να δουλέψω και να αρπάξω την ευκαιρία. Βεβαίως, θα βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί και την εφηβική ομάδα για να επιστρέψει στην Α΄ Κατηγορία».

Για τα 78 δευτερόλεπτα, που αγωνίστηκε εναντίον της ΑΕΚ: «Ήταν στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ο προπονητής του Πανιωνίου έκρινε ότι πρέπει να αγωνιστώ για λίγο. Επιχείρησα και ένα τρίποντο μπροστά από τον Ζήση Σαρικόπουλο. Τρόμαξα… παραδέχομαι, όταν τον είδα μπροστά μου, αλλά είχα πάρει την απόφαση. Αστόχησα…»

Για το αν έχει «κιτρινόμαυρα» γονίδια: «Ο παππούς μου είναι ΑΕΚ! Και κατά κάποιο τρόπο η μεταγραφή μου είναι δώρο προς εκείνον, διότι σήμερα γιορτάζει. Τον λένε Ηλία. Όπως Ηλία λένε και τον μικρότερο αδελφό μου. Είναι εντυπωσιακό, που η συγκυρία το έφερε να υπογράψω σήμερα στην ΑΕΚ. Ο παππούς μου (πατέρας της μητέρας μου) ήταν ενθουσιασμένος εδώ και ημέρες με την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του».

Για το καμπ του Μάικλ Τζόρνταν: «Είναι γεγονός ότι καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξή μου έπαιξε η συμμετοχή μου στην Εθνική Παίδων πέρσι. Όμως, η συμμετοχή μου στο καμπ του Τζόρνταν με απογείωσε! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή, που τον χαιρέτησα. Τον ρώτησα μάλιστα αν περίμενε στα δεκαπέντε του, στην ηλικία μου δηλαδή, να κάνει την καριέρα που έκανε. Μου απάντησε, ότι δεν το περίμενε, αλλά ότι πάντα ήθελε να είναι ο καλύτερος. Ήμουν εκ των τυχερών, μαζί με τον Παναγιώτη Βύρλα του Προμηθέα, που βρεθήκαμε μεταξύ των κορυφαίων Ευρωπαίων. Τέλος πάντων, τώρα βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε…»

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Γνωρίζω καλά την ιστορικότητα της ομάδας και την τεράστια δυναμική του κόσμου της. Όμως, δεν είμαι σε θέση ακόμα να πω μεγάλα λόγια. Δεσμεύομαι απλώς ότι θα δουλέψω σκληρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X