Πάτησε Πολωνία η ΑΕΚ και τώρα… δουλειά (VIDEO)

ΦΩΤΟ από την αναχώρηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ ÃÉÁ ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÓÔÇ ÏÐÁËÅÍÉÔÓÁ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓΠάτησε Πολωνία η ΑΕΚ και τώρα… δουλειά (VIDEO)Εφυγε ξημερώματα από Ελλάδα και περίπου στις 11:30 πάτησε Πολωνία. Η αποστολή της ΑΕΚ μετά από πολύωρο ταξίδι με ενδιάμεσο σταθμό την Γερμανία έφτασε στην χώρα όπου θα «χτιστεί» μέχρι και τις 6 Αυγούστου.

Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης υπήρχε αναμονή περίπου μισής ώρας και εν συνεχεία η αποστολή πέταξε για το Πόζναν. Εκεί η Ενωση συνάντησε συννεφιά και πολύ δροσιά, συνθήκες ιδανικές για σκληρές και απαιτητικές προπονήσεις. Αυτές θα ξεκινήσουν από το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές (τώρα φεύγει οδικώς η αποστολή για την Οπαλένιτσα), εκεί όπου η νέα ΑΕΚ του Τραϊανού Δέλλα θα μονταριστεί ενόψει των υποχρεώσεων της σε Super League και Κύπελλο.

Στην Πολωνία η ΑΕΚ θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια, κόντρα σε Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ανόρθωση και Μίετζ. Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα θα γίνει στις 6 Αυγούστου.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες στην Πολωνία και με αποκλειστικές ειδήσεις, βίντεο, αλλά και φωτογραφίες θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Δικεφάλου.

ΔΕΙΤΕ VIDEO

[youtube id=”FIoNZuYNGas” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X