Το ρόστερ των 5+1 της «Βασίλισσας»

Η πιο «γλυκιά» προπόνηση για τους Γιώργηδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket omada sakotaΣε περίπου ένα μήνα η ΑΕΚ ξεκινά την προετοιμασία της για τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υποχρεώσεις που ξεκινούν από Οκτώβριο και η «Βασίλισσα» πρέπει να είναι καθ΄ όλα έτοιμη αγωνιστικά για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φίλων της.

Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει πάρει έξι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, έχει για τη νέα χρονιά τους Χέρστον, Κάρτερ, Σαρικόπουλο, Σάκοτα, Παύλο, ενώ έχει ανακοινώσει τον Δίπλαρο παρότι η ομάδα του ο Εσπερος Πατρών αρνείται την συμφωνία με την Ενωση.

Έξι παίκτες έχει εν ολίγοις στο ρόστερ της η ΑΕΚ και καλείται άμεσα να το «γεμίσει» με τουλάχιστον 8-9 μιας και έχουν φύγει οριστικά Γιάννης Αθηναίου, Σκότι Ουίλμπεκιν, Τόμας Ντελινικάιτις, Ποπς Μενσά-Μπονσού, Μιχάλης Πολυτάρχου, Γιώργος Τσιάκος, Καρλ Ίνγκλις, Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη 100% τι θα γίνει με τους Παπαντωνίου και Κασελάκη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα πάντως επιστρέφει από το ταξίδι του στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ με λύσεις για τον άσο και τον σέντερ, στα παιχνίδια που είδε στο Summer League του NBA.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X