Εχουμε τον καλύτερο προπονητή Χ2

sakota-σακοταΑν και τις τελευταίες μέρες η μπασκετική επικαιρότητα μονοπωλείται από τις κινήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ λειτουργεί μεθοδικά και με σχέδιο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής και να θέσει επί τάπητος με τους Μάκη Αγγελόπουλο και Σταύρο Δουβή τους βασικούς στόχους της ομάδας. Η ΑΕΚ θα «ψωνίσει» από την Αμερική πλέι μέικερ και σέντερ και οι τελευταίες πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα είναι επιλογές που θα ενθουσιάσουν.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το enwsi.gr, ο Σάκοτα είχε εστιάσει σε έναν πλέι μέικερ από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Είχε δελεαστεί βέβαια από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ουίλμπεκιν – που του εξασφάλισαν εν τέλει και συμβόλαιο με τους Σίξερς – αλλά η πρώτη επιλογή του είναι άλλη. Πρόκειται για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα αποτελεί τοπ επιλογή για τη «Βασίλισσα».

Αντίθετα, για τη θέση κάτω απ’ το καλάθι, ο Σάκοτα έχει περισσότερες λύσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επιπλέον κινήσεις στις συγκεκριμένες θέσεις από την κοινοτική αγορά. Εάν για παράδειγμα προχωρήσει η ΑΕΚ με τον Βουγιούκα, τότε ενδεχομένως ο Αμερικανός να είναι πιο «ελαφρύ» τεσσαροπεντάρι. Ανάλογα με τον παίκτη που θα επιλέξει εντός Ευρώπης, θα είναι και ο σέντερ, με δεδομένο πως θα είναι σούπερ επιλογή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X