Ανέβασε ρυθμούς ο Βάργκας το πρωί του Σαββάτου μαζι με την υπόλοιπη ομάδα

Υπέγραψε ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargas oaka kaskolΤην Παρασκευή τον καλωσόρισε ο Δέλλας και στη συνέχεια πήρε την πρώτη του “γεύση” από την ΑΕΚ. Λίγες ώρες αργότερα, συγεκριμένα το πρωί του Σαββάτου, ο Ρόναλντ Βάργκας φόρεσε και πάλι τη φόρμα του και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Συμμετείχε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης που έγιναν στα Σπάτα, ενώ στη συνέχεια “κατάπιε” αρκετά χιλιόμετρα, όπως συνηθίζεται στις πρωινές προπονήσεις του Δικεφάλου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα, παρά το γεγονός ότι παραμένει ελάχιστο χρόνο στην Ελλάδα, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το μόνο που μένει πλέον είναι να φανεί πότε θα είναι σε θέση να ανεβάσει ακόμα περισσότερο ρυθμούς προπόνησης. Ερωτηματικό αποτελεί μάλιστα το αν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα και της απογευματινής προπόνησης, το οποίο όλα δείχνουν ότι για μια ακόμα φορά θα περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα, ενώ δεν αποκλείεται οι “κιτρινόμαυροι” να παίξουν ξανά οικογενειακό δίτερμα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X