Είναι "τρελοί" αυτοί οι ΑΕΚτζήδες (VIDEO)

Είναι "τρελοί" αυτοί οι ΑΕΚτζήδες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diarkeias 3Μέσα Ιουλίου, με την χώρα να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση λόγω των πολιτικών εξελίξεων και υπό το καθεστώς των capital controls, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν τον …χαβά τους. Η επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στη Super League αποτελεί μια από τις βασικές τους σκέψεις και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μόνο σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, σχεδόν 700 άτομα πέρασαν από το γραφείο που στεγάζεται στο ΟΑΚΑ το τμήμα εισιτηρίων, με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουν τη θέση τους στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Το enwsi.gr βρέθηκε στην αίθουσα “Κασσιμάτης” και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες από τις ουρές των ΑΕΚτζήδων, οι οποίοι στέλνουν και πάλι δυναμικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε αρκετός κόσμος που περίμενε υπομονετικά το πρωί να ανοίξουν οι πόρτες για να αγοράσει την “κιτρινόμαυρη” κάρτα διαρκείας:

[youtube id=”RcLu9jUtGW8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”dcKvQUoElRs” width=”600″ height=”350″]

diarkeias 4 diarkeias 3 diarkeias 2 diarkeias 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X