Παγκόσμια Λαμπρίνα

Παγκόσμια Λαμπρίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

171107Δίπλα στο γήπεδο Πιερ Ντε Κουμπερτέν στη λίμνη Λε Μαν στη Λωζάννη πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες επίδειξης του μπιτς χάντμπολ παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και του Προέδρου της IHF Μουσταφά Χασάν με στόχο την ένταξη του αθλήματος στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Λαμπρίνα Τσάκαλου (γνωστή για τα ΑΕΚτζήδικα αισθήματα της) πήρε μέρος στον αγώνα των γυναικών που αποτελούσαν την μικτή κόσμου χωρισμένες σε δύο ομάδες.

Η MVP της Α1 Γυναικών ήταν πολύ καλή πετυχαίνοντας τρία εναέρια δίγκολα.

Τα μηνύματα για την ένταξη του αθλήματος στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα του 2024 είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, ενώ θα γίνει προσπάθεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Η Λαμπρίνα Τσάκαλου σχολίασε: «Ήταν μία πολύ σημαντική εμπειρία ζωής. Παίξαμε μπροστά στα μέλη της ΔΟΕ. Ήταν εδώ οι καλύτεροι αθλητές από όλον τον κόσμο. Παίξαμε ελεύθερα και νομίζω ότι παρουσιάσαμε αρκετά καλό θέαμα, βοηθώντας στον στόχο που έχει θέσει το άθλημα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X