Γκαζαριάν και Καραμάνο θέλει ο Πλατανιάς

Γκαζαριάν και Καραμάνο θέλει ο Πλατανιάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karamanos-καραμανοςΔύο ποδοσφαιριστές απασχολούν τον Πλατανιά (αντιπάλου της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) αυτήν την χρονική περίοδο, κοιτάζοντας την ενίσχυση της ομάδας. Κυρίως ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, αλλά έχει προκύψει και θέμα Τάσου Καραμάνου. Οι Χανιώτες αναμένουν την απάντηση του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού και υπάρχει αισιοδοξία πως θα τους δώσει θετική απάντηση. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος, ενώ στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν ήταν στον Ολυμπιακό και στο δεύτερο στην Κέρκυρα. Έκανε συνολικά 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε μια φορά. Κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-0).

Ωστόσο, σύμφωνα με την «SportDay» απασχολεί έντονα και ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος μετά τον περυσινό δανεισμό στον Ατρόμητο, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και παίρνει μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Οι Χανιώτες παρακολουθήσουν την πορεία του, περιμένοντας να «κοπεί» από τον Μάρκο Σίλβα. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να μην σημειωθούν άμεσα εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ο 25χρονος επιθετικός έκανε πέρυσι 30 συμμετοχές με τους Περιστεριώτες και σημείωσε τρία γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X