Σήμερα στην Αθήνα ο Βάργκας, φοράει για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα

Βάργκας: «Στόχος μου με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vargasΗ προ ημερών άφιξη του Ρόναλντ Βάργκας στην Αθήνα, είχε ως αποκλειστικό σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιό του και ουσιαστικά να “σφραγίσει” τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός με την Εθνική Βενεζουέλας ζήτησε και πήρε κάποιες έξτρα μέρες για να ξεκουραστεί αφού λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα δεν είχε χρόνο νωρίτερα. Το αίτημά του είχε θετική ανταπόκριση από τους ανθρώπους της Ένωσης και μέχρι σήμερα είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να γεμίσει …μπαταρίες πριν μπει στη “μάχη” της προετοιμασίας με τη νέα του ομάδα.

Από το πρωί της Παρασκευής ο Ρόναλντ Βάργκας βρίσκεται στην Αθήνα και το πρόγραμμά του είναι …γεμάτο. Πρώτα θα περάσει από εργομετρικά, στη συνέχεια θα βρεθεί στο Ολυμπιακό στάδιο για να υπογράψει αυτόγραφα στους φιλάθλους της ομάδας μαζί με τέσσερις ακόμα συμπαίκτες του και το απόγευμα θα φορέσει για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα στην προπόνηση που θα γίνει στα Σπάτα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X