Έρχεται για υπογραφές ο Μπαρόχα και πάει Πολωνία για να πιάσει δουλειά

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Μπαρόχα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barojaΕδώ και αρκετό καιρό το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει ότι ο Αλέν Μπαρόχα αποτελεί την βασική επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα. Πριν δύο μέρες μάλιστα διαβάσατε ότι οριστικά αυτός είναι ο “εκλεκτός” των ανθρώπων της ομάδας για να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη, τον Ηλία Βούρα και τον Παναγιώτη Ντούνη στην τετράδα των τερματοφυλακων. Η μεταγραφή θεωρείται πλέον “τελειωμένη” και το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι η ημερομηνία άφιξης του διεθνή γκολκίπερ στη χώρα μας.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον πορτιέρο της Εθνικής Βενεζουέλας να αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και τη Δευτέρα να αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολη για την Οπαλέντισα της Πολωνίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτός είναι τουλάχιστον ο στόχος του τεχνικού τιμ της ομάδας, το οποίο θέλει όσο το δυνατόν πιο πλήρες ρόστερ στην Πολωνία. Γι’ αυτό, σήμερα αναμένεται να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε πολύ σύντομα ο Αλέν Μπαρόχα να αφιχθεί στην Ελάδα και να γίνει ο δεύτερος παίκτης της Εθνικής Βενεζουέλας, μετά τον Βάργκας, που θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X