Αντωνιάδης: "Θέλω να γράψω τη δική μου σελίδα στην ΑΕΚ"

Αντωνιάδης: "Θέλω να γράψω τη δική μου σελίδα στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ANTONIADISΣτην εφημερίδα “Ώρα” μίλησε ο Γιάννης Αντωνιάδης σχολιάζοντας την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. 

Ο νεαρός τερματοφύλακας που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Γνωρίζω πως έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους και κάνει πρωταθλητισμό και είμαι έτοιμος να δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες που υπάρχουν στο πρόσωπο μου”.

Σε ερώτηση αν του προκαλεί άγχος ότι κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης έχουν καθίσει τερματοφύλακες μεγάλου βεληνεκούς απάντησε: “Δεν είναι κάτι που με αγχώνει, αντιθέτως είναι τιμητικό να αγωνιστώ σε μια θέση που έχουν υπερασπιστεί μεγάλοι τερματοφύλακες, όπως οι Καφφάτος, Τσιλιμπάρης Κώστας. Θέλω να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και να γράψω τη δική μου σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ”.

Στη συνέχεια ο παίκτης σχολίασε το γεγονός ότι θα είναι δίδυμο με τον Χάρι Πλεχ διεκδικώντας και οι δύο τη θέση του βασικού: “Είναι δεδομένο πως σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό θα υπάρχει ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός κάνει καλό για να μην εφησυχάζουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς δίνοντας το καλύτερο στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά και φυσικά να πάρουμε κάποιον τίτλο. Για αυτό θα παλέψουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X