Δουβής: «Ιδιαιτέρως προνομιακή η τιμολογιακή πολιτική στα διαρκείας»

douvis-δουβηςΞεκάθαρος για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η «Βασίλισσα» στις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν είναι ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Ανάπτυξης της ΑΕΚ, Γιάννης Δουβής. Μιλώντας στο aekbc.gr ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας διευκρίνισε ποιο είναι το πραγματικό κόστος για κάθε Ενωσίτη που θα παρακολουθεί την ομάδα του πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη με χαμηλό κόστος και υψηλότατες βλέψεις

«Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ. Στην προσπάθεια, που γίνεται για την επαναφορά της «Βασίλισσας» στην φυσική της θέση, που είναι η κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη, η τιμολογιακή πολιτική σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις καθώς και τα νέα εισιτήρια διαρκείας είναι ιδιαιτέρως προνομιακή. Η αγωνιστική περίοδος περιλαμβάνει τριάντα, ίσως και περισσότερους εντός έδρας αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Eurocup.

Το κόστος του οικονομικότερου εισιτηρίου διαρκείας είναι 150 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι της «Βασίλισσας» μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες της μόλις με 5 ευρώ τον αγώνα. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της ΑΕΚ που στήριξαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο την ομάδα αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να τα ανανεώσουν στις ίδιες τιμές.

Ο κόσμος της ΑΕΚ στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τη «Βασίλισσα» την περίοδο, που τελείωσε. Είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα κάνει και φέτος στα συναρπαστικά, που έρχονται για την ομάδα, και θα έχει την ίδια συγκλονιστική παρουσία. Η δύναμη της ΑΕΚ είστε εσείς… Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X