Φιέστα τον Απρίλη στο ΟΑΚΑ

Φιέστα τον Απρίλη στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

programma-προγραμμαΞεκινώ με τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, Ευάγγελου Ασλανίδη που δείχνουν ξεκάθαρα τη διάθεση για το μέλλον. «Γυρίσαμε, είμαστε στη φυσική μας θέση. Η ΑΕΚ από τη φύση της είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει. Εμείς προσπαθούμε μεθοδικά για να κάνουμε υπερήφανους όλους αυτούς που θεωρούμε οικογένεια της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι κάνει καθημερινά και θα κάνει τις κινήσεις ώστε να παρουσιαστεί πλήρης και πλήρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα». Τελεία και παύλα. Με απλά και ξεκάθαρα λόγια θα πρέπει να τελειώσουν αστείες κουβέντες για τα πλέι οφ, αν θα μπει στην πεντάδα η ΑΕΚ και αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ανέλυσα και στο χθεσινό σχόλιο τη σκέψη μου, πως η ομάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σαφώς με μεθοδική δουλειά έναντι του ανταγωνισμού. Με ελάχιστες προσθήκες να απομένουν, ο Δέλλας μπορεί να δουλέψει με το σύνολο της ομάδας, να κάνει βελτιώσεις και να διαπιστώσει αν και ποια κενά υπάρχουν, ώστε να καλυφθούν στην πορεία. Χρήματα υπάρχουν, υπεύθυνοι με γνώση και καλή ατζέντα διευθύνουν το τμήμα, όλα δουλεύουν όπως πρέπει.

Ετσι, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια – νομίζω πως η τελευταία σεζόν που υπήρξε πραγματικά τέτοιο αίσθημα ήταν εκείνη του Ριβάλντο – η ΑΕΚ μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα. Να προσδοκεί πως ο ερχόμενος Απρίλης θα τη βρει να κάνει φιέστα για την κατάκτηση της κούπας. Στο ΟΑΚΑ, εκεί θα παίξει η ομάδα Α, είτε είναι Κέρκυρα, είτε Λεβαδειακός, είτε Απόλλωνας για να έχει περισσότερα έσοδα. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα και ένωση.

Κατά την άποψη μου, κομβικό για την ΑΕΚ είναι το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ξάνθη. Εκτιμώ πως η ομάδα του Δέλλα θα σαρώσει τον Πλατανιά στην πρεμιέρα και θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο δρόμο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Αν συμβεί αυτό, ούτε καν θα δει τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα πάει στην Τούμπα με τη ψυχολογία στο υψηλότερο σημείο. Θα μπορεί να «χτίσει», να αποκτήσει πίστη για τη συνέχεια και τα δύσκολα εκτός έδρας ντέρμπι.

Είναι γεγονός πως από την 4η αγωνιστική έως την 10η, μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα του περυσινού πρωταθλήματος. Εκεί η Ενωση θα πρέπει να έχει προικίσει τον εαυτό της με βαθμούς, ώστε να έχει περιθώρια. Κυρίως, για να πείσει τους άπιστους Θωμάδες πως είναι ομάδα που έχει τα φόντα για να φτάσει εκεί που θέλουν όλοι. Παρεμπιπτόντως, ακόμα δεν είδα κάποια σπουδαία μεταγραφή από τους «απέναντι». Ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι αχαρτογράφητους Πορτογάλους του Σίλβα, ο ΠΑΟΚ να παίξει με τον Μυστακίδη και ο Παναθηναϊκός ποιον μήνα θα είναι έτοιμος ο Εσιέν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X