Όταν η ΑΕΚ έπαθε…εγκεφαλικό με τον Αρσάβιν

Όταν η ΑΕΚ έπαθε…εγκεφαλικό με τον Αρσάβιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Arshavin-αρσαβινΣτην Κουμπάν Κρασνοντάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέι Αρσάβιν. Ο 34χρονος Ρώσος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα για ένα χρόνο και αποτελεί μόλις και μετά βίας τον τρίτο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Ο Αρσάβιν ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, το 2009 πήγε στην Άρσεναλ και έμεινε μέχρι το 2013, για να επιστρέψει στο επί μια δεκαετία “σπίτι” του. Πέρυσι, δεν έπαιξε πολύ και ελπίζει στο νέο του περιβάλλον να έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Η ιστορία του Αρσάβιν, έχει και ένα μικρό «κιτρινόμαυρο» παρασκήνιο. Μια ιστορία που η ΑΕΚ επιχείρησε να ρωτήσει την πιθανότητα απόκτησης του από τη Ζενίτ και λίγο έλειψε να πάθει…εγκεφαλικό ο Ιλια Ιβιτς, που ανέλαβε τότε την αποστολή.

Βρισκόμαστε στο μακρινό πια 2004. Η ΑΕΚ είχε σταθεί στα πόδια της έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι, είχε παίξει και στο πειραματικό κύπελλο ΟΥΕΦΑ της εποχής και τότε είχε συναντήσει τη Ζενίτ που τότε είχε αρχίσει να κυριαρχεί. Το ματς στην Αγία Πετρούπολη είχε υπάρξει τραυματική εμπειρία, καθώς αν και η Ενωση είχε προηγηθεί με τον Κρασσά, δέχτηκε πέντε γκολ από τη ρωσική ομάδα. Το δίδυμο Αρσάβιν – Κερζακόφ είχε κάνει…όργια και μαγεμένος ο Ιβιτς, τότε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έσπευσε να κάνει κρούση για την απόκτηση του δαίμονα Αρσάβιν. Οι Ρώσοι ήταν θετικοί σε παραχώρηση, αλλά ξεκινούσαν με απαιτήσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ. Ο Ιβιτς πήρε μια βαθιά ανάσα, ευχαρίστησε για την κουβέντα και αποχώρησε με ελαφρά…πηδηματάκια, καθώς δεν υπήρχε καμία δυνατότητα απόκτησης του Αρσάβιν από την ΑΕΚ. Αλλωστε, η πορεία του στον χρόνο επιβεβαίωσε πως ήταν παίκτης τοπ κλας, που δεν ήταν για τα ελληνικά δεδομένα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X