Παίρνει τερματοφύλακα και κλείνει μια ακόμα "τρύπα" στο ρόστερ η ΑΕΚ

Οι καλύτερες αποκρούσεις του Μπαρόχα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

BAROJA 2Στην ΑΕΚ έχουν απομείνει δύο με τρεις ακόμα προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ με το οποίο θα επιστρέψει η ομάδα στη Super League. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα και αναμένεται να κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο Αλέν Μπαρόχα παραμένει η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Δικεφάλου, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν μια εξαιρετική λύση για να διεκδικήσει με τον Γιάννη Ανέστη τη θέση του βασικού γκολκίπερ της ομάδας.

Παρά το γεγονός πάντως ότι ο Μπαρόχα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την Ένωση, η αλήθεια είναι ότι δεν …παίζει μόνος του. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι αποφασισμένος μέσα στις επόμενες μέρες να κάνει τις τελικές επαφές με σκοπό να αναζητήσει κάτι ακόμα καλύτερο. Έχει ήδη στα υπόψιν του μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά δεν προτίθεται να καθυστερήσει, αφού επιθυμεί να τον συμπεριλάβει ο Δέλλας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν τουλάχιστον ως το τέλος της εβδομάδας να έχουν τελειώσει με τη θέση του τερματοφύλακα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X