Κλειστές οι τράπεζες μέχρι και την Τετάρτη

Κλειστές οι τράπεζες μέχρι και την Τετάρτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

trapeza-klistiΜέχρι και τις 15 Ιουλίου θα παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες, με σχετική υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητο το ύψος του ορίου χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών μέσω του έκτακτου μηχανισμού ρευστότητας, ELA, όπως μετέδιδε το Reuters, επικαλούμενο πηγή με γνώση επί του θέματος.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με εκπροσώπους των τραπεζών.

Το σκεπτικό της συνάντησης, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ήταν να μπορούν τα υποκαταστήματα των τραπεζών που είναι ανοιχτά να δέχονται περισσότερες εργασίες στο εσωτερικό της χώρας, όπως είναι οι πληρωμές καρτών, οι πληρωμές οφειλών προς την εφορία κ.ά, ώστε να κινηθεί η ρευστότητα στην αγορά.

Επιπλέον, αποφασίστηκε οι συνταξιούχοι να μπορούν να εισπράξουν άμεσα τα 120 ευρώ αυτής της εβδομάδας.

Πηγή: capital

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X