Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Ζοάο Περέιρα

Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Ζοάο Περέιρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

joao pereira-ζοαο περειραΗ ΑΕΚ έχει κλείσει – και με το…παραπάνω – τη θέση του δεξιού μπακ με τις επιλογές των Μιχάλη Μπακάκη, Ροντρίγκο Γκάλο και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αναζήτησης του παίκτη που θα πλαισιώσει τον διεθνή μπακ, ψάχτηκε για ένα πολύ σπουδαίο όνομα της θέσης. Τον σούπερ Πορτογάλο Ζοάο Περέιρα, που πριν από λίγες ώρες έλυσε το συμβόλαιο του με τη Βαλένθια και επέστρεψε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο 31χρονος μπακ είναι βασικός στην εθνική Πορτογαλίας και μάλιστα συμμετείχε στο περυσινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη Βαλένθια έκανε δύο γεμάτες σεζόν, αλλά το περασμένο καλοκαίρι είχε διαμάχη για οικονομικούς λόγους και μπήκε στο «ψυγείο» για έξι μήνες. Τον Γενάρη μετακινήθηκε ως δανεικός στη Γερμανία και το Ανόβερο, με το οποίο είχε πέντε συμμετοχές.

Τότε μπήκε στην ατζέντα της ΑΕΚ. Ωστόσο, το κασέ του ήταν υψηλό και στην Ενωση έψαξαν κάτι διαφορετικό. Ετσι, ο Ζοάο Περέιρα έπειτα από τρία χρόνια στη Βαλένθια αποχώρησε από τις «νυχτερίδες» κι αποδέχθηκε το διετές συμβόλαιο που του πρότεινε η πρώην ομάδα του. Κατά την πάγια τακτική του πορτογαλικού συλλόγου στη συμφωνία με τον διεθνή μπακ , προβλέπεται και απλησίαστη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X