Απίστευτο: ρεκόρ στη διάθεση διαρκείας έκανε η ΑΕΚ!

Την ΑΕΚ (ΔΕΝ) στηρίζουν οι «γκόμενες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos3-κοσμοςΝωρίτερα, το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για την απίστευτη ανταπόκριση των Ενωσιτών στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Η ΑΕΚ έσπασε το φράγμα των 3.000 και προχωρά ολοταχώς για σπουδαίο ρεκόρ. Ωστόσο, το φινάλε της ημέρας ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Οι Ενωσίτες δημιούργησαν νέο ρεκόρ διάθεσης καρτών σε μια ημέρα, δείχνοντας πως δεν καταλαβαίνουν από κρίση, μνημόνια και κάπιταλ κοντρόλ.

«Με την ανανέωση 447 εισιτηρίων διαρκείας -αριθμός ρεκόρ- ολοκληρώθηκε η τελευταία μέρα της περιόδου προτίμησης των περσινών κατόχων. Στο σύνολό τους ανανεώθηκαν 2.715 διαρκείας έναντι 2.070 στο αντίστοιχο περσινό διάστημα, χωρίς να υπολογίζονται οι κρατήσεις πέρυσι και εφέτος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο της. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την ανταπόκρισή τους μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και με τις τράπεζες κλειστές στις 14 από τις 17 μέρες της μέχρι σήμερα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση διάθεσης με το δικαίωμα ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους. Η διαδικασία πώλησης θα σταματήσει για τρεις μέρες (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) προκειμένου να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για να ξεκινήσει από την Παρασκευή 17 Ιουλίου το δεύτερο στάδιο με την ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2015-16».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X