Σκόκο - "δαγκωτό" με 77% ψήφισαν στη Νιούελς, για "νέα εποχή" μιλά ο Αργεντινός (VIDEO)

Αποβολή Σκόκο για χειρονομία "πόσα πήρες;" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skokoΜόνο θετικό δεν είναι για την ΑΕΚ το γεγονός ότι η Νιούελς Όλντ Μπόις μπήκε με το …δεξί στις υποχρεώσεις της με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μάλιστα με έναν Νάτσο Σκόκο να τον …πιεις στο ποτήρι. Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της αργεντίνικης ομάδας τον ψήφισαν με ποσοστό 77% ως τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης απέναντι στη Ρασίνγκ Κλουμπ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Το τηλεοπτικό κανάλι μάλιστα που μετέδιδε το ματς έκανε ειδικό γράφημα για να αποτυπώσει εντός γηπέδου τις κινήσεις του “υδραυλικού” πριν νικήσει συνολικά δύο φορές τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

[youtube id=”jTzeS3WzZNM” width=”600″ height=”350″]

Λίγο μετά το τέλος του ματς, ο Νάτσο Σκόκο έκανε λόγο για νέα εποχή στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του κόσμου να τον ψηφίσει με συντριπτικό ποσοστό ως τον κορυφαίο παίκτη του ματς:

“Αν μπορούσα να αρνηθώ ότι ήμουν ο καλύτερος παίκτης θα το έκανα γιατί όλη η ομάδα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Ευχριστώ πάρα πολύ για την επιλογή του κόσμου στο πρόσωπό μου, αν και σε τέτοια παιχνίδια, στα οποία όλη η ομάδα παίζει πολύ καλά δεν μπορείς να ξεχωρίζεις κάποιον. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι. Το επόμενο ματς με την Τίγκρες πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση πριν το τοπικό ντέρμπι με την Ροσάριο Σεντράλ.”

[youtube id=”vrf4TvziSpo” width=”600″ height=”350″]

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X