Σούπερ πρόταση της ΑΕΚ στον Αλέξη Αλβανό με εγγυητή τον Μάκη Αγγελόπουλο

Κρίσιμη εβδομάδα για Αλβανό και ανανεώσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanos Αλέξης Αλβανός ΑΕΚΑπό τα τέλη Ιουνίου, το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει ότι η ΑΕΚ ετοιμάζει «πολύ καλή πρόταση» στον Αλέξη Αλβανό για να τον «ντύσει» ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Ο κορυφαίος αθλητής χάντμπολ είναι έτοιμος να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του, η ΑΕΚ το ίδιο, ενώ ο ΔΙΚΕΑΣ ήδη «εισέπραξε» το «όχι» του και πλέον στο παιχνίδι έμειναν οι δύο δικέφαλοι.

Η ΑΕΚ όμως έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον Αλβανό. Μια πρόταση πολύ καλή στο οικονομικό κομμάτι, ικανή να τον φέρει ξανά στην Αθήνα με την οικογένεια του και αν φύγει από τη Θεσσαλονίκη όπου έχει και το σπίτι του.

Ο Αλβανός επί της ουσίας έχει λάβει τις εγγυήσεις που ζητούσε. Και αυτές τις πρόσφερε ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος να βάλει την «σφραγίδα» του σε μια μεγάλη κίνηση για την ΑΕΚ στο χάντμπολ.

Ο Αγγελόπουλος εγγυάται τα χρήματα του Αλβανού και έτσι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για να ξαναδεί τον Αλβανό με την φανέλα της ΑΕΚ. Κάτι που θα σημαίνει την κορυφαία κίνηση στην αγορά του χάντμπολ αυτό το καλοκαίρι.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X