Δεύτερη η Μακρόγλου στο Πανελλήνιο

Συνάντηση για το μέλλον του τμήματος Στίβου της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek stivosΤη δεύτερη θέση στον ακοντισμό στο νότιο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος παγκορασίδων κατέκτησε η Χριστίνα Μακρόγλου.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ πέταξε το ακόντιό της στα 39 μέτρα και 45 εκατοστά στην έκτη και τελευταία προσπάθεια της και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου.

Η νεαρή ακοντίστρια ξεκίνησε τον αγώνα με βολή στα 38,43μ., η δεύτερη της προσπάθεια ήταν άκυρη,για να ακολουθήσει μία επίδοση στα 35,70μ. και οι επόμενες στα 31,90μ. και 31, 16μ.

Παρόλο που οι ρίψεις της όσο περνούσε η ώρα είχαν φθίνουσα πορεία η Μακρόγλου έδωσε τον καλύτερό της ευατό στην ύστατη βολή και πανηγύρισε την κατάτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κούτσικας στους παμπαίδες πέρασε το 1,60μ. στη δεύτερη προσπάθειά του και κατέλαβε την 11η θέση στο ύψος.

Ο άλτης της Ένωσης ξεκίνησε τον αγώνα περνώντας με την πρώτη τ0 1,55μ., ενώ όταν ανέβηκε ο πήχης στο1,64μ. δεν είδε τις προσπάθειές του να ευδοκιμούν.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X