Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Παπαδημητρίου

Εκπέμπουν «SOS» ανδρικό βόλεϊ και χάντμπολ της ΑΕΚ και οδηγούνται στην διάλυση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

simaia aekΑνακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον χαμό του Μιχάλη Παπαδημητρίου, εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί από χθες τον χαμό του Μιχάλη Παπαδημητρίου. Πιστός «στρατιώτης» της «Ένωσης» ο «κυρ Μιχάλης» υπηρέτησε τον σύλλογο από διάφορα πόστα, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος των διοικητικών συμβουλίων, «αιμοδότης» και μέτοχος της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής ΑΕΚ.
Επίσης, δεν σταμάτησε ποτέ να παρακολουθεί την αγαπημένη του ΑΕΚ, σε όλα τα αθλήματα, ακόμη κι όταν αποσύρθηκε από την ενεργό παραγοντική δράση. Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΕΚ εκφράζει προς τους οικείους του μεταστάντος την ανείπωτη και βαθιά οδύνη του, καθώς και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη (9/7, 15:30) στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X